Hlavní obsah

Trávník bez údržby a přesto jako živý

Novinky, Český trávník s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umělý trávník je stále populárnější alternativou běžných podlahových materiálů, jako jsou dlažby nebo dřevěné povrchy. Moderní umělá tráva je téměř k nerozeznání od té živé, vyniká přirozeným vzhledem, dlouholetou životností a snadnou údržbou.

Umělá tráva dodá vaší terase luxusní vzhled po dlouhé roky s minimální údržbou.

Článek

Tráva jako živá

Umělá tráva se dříve pokládala jen na místa, kde se přírodní trávník nedal použít. Díky rozvoji technologií je ale nyní jejich využití mnohem širší. Umělou trávu používají špičkoví designéři v exteriéru, ale i v interiérech, čím dál více lidí jej pokládá na balkony, lodžie, terasy nebo zahrady.

„Použitím nejvyšší řady Sensation z naší nabídky uděláte z každého místa pastvu pro oko, jednotlivá stébla působí díky špičkovému belgickému materiálu měkce a absolutně přirozeně na dotek. Procházka po trávníku je tak velmi příjemná i pro bosá chodidla,“ popisuje výhody umělého travního koberce Michal Stecher, majitel společnosti ČESKÝ TRÁVNÍK s.r.o., která patří k předním dovozcům umělých travních koberců v České republice.

„Umělý travní koberec je dnes prakticky k nerozpoznání od toho živého. Velmi často tak klientům realizujeme zahrady, kde navazuje umělý trávník přímo na trávu umělou, a z jednoho či dvou metrů již nepoznáte v povrchu téměř žádný rozdíl. Umělá tráva je nejlepším řešením v okolí bazénu, kde se hodí schopnost absorpce drobných nečistot, které přírodní trávník nenabízí,“ dodává Michal Stecher.

Položení koberce zvládne i laik

Přestože instalaci koberce může provádět i laik, je vhodnější nechat si umělý trávník dodat a nechat položit odbornou firmou, která vám poradí s výběrem podle vašich potřeb. Odbornou firmou je i společnost ČESKÝ TRÁVNÍK s.r.o., která v oblasti umělých trávníků spoléhá na vysoce kvalitní umělé travní koberce belgického výrobce Namgrass, které také odborně pokládá. Dobře položená umělá tráva totiž vydrží řadu let bez nutnosti údržby. Nevěříte? Objednejte si vzorek zdarma.

Výběr článků

Načítám