Hlavní obsah

Chodníky kolem domu, bazénu nebo zahradní cesty, jsou z přírodních kamínků, zároveň mají odolnost betonu

Novinky, CEMEX a Podlaha.cz

Prázdninovou atmosféru přímořských oblázkových cest lákajících k procházce si díky vymývanému betonu GRANISOL lehce přenesete i domů - třeba do zahrady nebo k bazénu. Navíc s praktickými parametry jako je protiskluznost, odolnost a bezúdržbovost.

CEMEX a Podlaha.cz

Článek

Vymývaný beton GRANISOL zaujme přírodním vzhledem a plastickým kamínkovým povrchem. Zároveň vytvoří pevnou, vysoce odolnou plochu zcela libovolného tvaru, beze spár, odolnou proti prorůstání travin. GRANISOL se hodí nejen na chodníčky v zahradě, ale i na příjezdové cesty, parkovací plochy, díky odolnosti také na dopravní komunikace, pěší zóny či náměstí.

GRANISOL je speciální odolná betonová směs vyráběná společností CEMEX, která využívá dekorativní vzhled různých typů kameniv. Finální vzhled plochy dále ovlivňuje hloubka vymývání a pigmentace. Speciální suroviny včetně rozptýlené výztuže jsou předpokladem spolehlivosti konstrukce i bez nákladné přípravy podkladu.

Nezávaznou poptávku lze snadno směřovat přímo k prověřeným realizačním firmám prostřednictvím portálu www.podlaha.cz. Ten návštěvníkům nabízí kompletní služby spojené s problematikou podlah, zejména podlah litých, tedy na bázi anhydritových a cementových potěrů, a umožňuje také okamžitý on-line výpočet orientační ceny podlahy.

Výběr článků

Načítám