Hlavní obsah

Objevte dermokosmetickou inovaci, která zatočí s vráskami i barevnými nedokonalostmi pleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neztrácejte ráno čas nanášením několika přípravků na tvář, když si to můžete ulehčit. A to vše díky novince Eucerin Hyaluron-Filler CC krému, který je kombinací krému proti vráskám a jemně tónující esence.

Objevte dermokosmetickou inovaci, která zatočí s vráskami i barevnými nedokonalostmi pleti

Článek

Řada Eucerin Hyaluron-Filler se od svého uvedení na trh v roce 2007 stala jednou z nejprodávanějších anti-age řad v lékárnách. Eucerin nyní rozšířil nabídku o omlazující Hyaluron-Filler CC krém, díky kterému dosáhnete okamžité korekce nejen vrásek, ale i barevnosti pleti. Díky inovativnímu složení získá Vaše pleť mladší a zářivější vzhled!

Složení s kyselinou hyaluronovou pleť hydratuje a vyplňuje i ty nejhlubší vrásky, čímž výrazně redukuje viditelné příznaky stárnutí. Zároveň barevné pigmenty se krásně přizpůsobí individuální barvě pleti, výsledkem čehož je přirozený vzhled. Na výběr máte ze dvou odstínů – světlý a středně tmavý.

Nyní máte jedinečnou možnost tuto novinku vyhrát a vyzkoušet ji zdarma - více info na www.eucerin.cz.

Nenechte si ujít akční nabídku v lékárnách

Při koupi jakéhokoliv výrobku z řady Eucerin Hyaluron-Filler nyní dostanete micelární vodu 125 ml jako dárek zdarma! Tato akce platí ve vybraných lékárnách do vydání zásob. Nejbližší lékárnu najdete na www.eucerin.cz.

Výběr článků

Načítám