Hlavní obsah

Co dělají celebrity, když nemají peníze?

Hollywoodské hvězdy znají nejnovější trendy i pokud jde o peníze. Nepůjčují si v bance, ale od lidí. V České republice funguje už několik měsíců služba Zonky, přes kterou si lidé vzájemně půjčili více než 30 milionů korun.

Co dělají celebrity, když nemají peníze?

Článek

Zlobivé hollywoodské dítě Lindsay Lohan si takhle s klidem půjčila 5000 dolarů na nové auto, Mike Tyson na daně. Od normálních smrtelníků si půjčuje i herečka Kim Basinger a zpěvačka Toni Braxton. Jejich jména jsou pro fanoušky zárukou návratnosti investice a tím, že se vyhnou bankám, dostanou obě strany – investor i klient – lepší úrok. Ale pro to, abyste tuhle vymoženost tzv. sdílené ekonomiky mohli využít i vy, nemusíte být slavným sportovcem či divou a rozhazovat miliony dolarů. Na www.zonky.cz můžete svého investora

najít i vy a splnit si tak své cíle, plány i potřeby.

Proč Zonky?

Žádné chození do banky a minimální papírování. U nás všechno zařídíte online během pár minut a levněji než v bance. Na www.zonky.cz představíte investorům svůj příběh, proč a na co chcete půjčit. A protože u nás lidé půjčují lidem, nestanete se číslem v pořadníku. U Zonky se nemusíte bát, že nezapadnete do předem nalinkovaných kategorií a pak budete mít jednoduše smůlu. Nejsme banka. Jsme lidé. A budeme s vámi jednat lidsky a fér. Nehrozí vám žádné skryté poplatky ani nesrozumitelné formulace nečitelným písmem. Každého člověka posuzujeme individuálně, takže nemusíte být zrovna Lindsay, abychom i pro vás sestavili co nejlepší nabídku.

Pokud jste se právě rozhodli půjčit si u nás nebo prostě jen chcete vědět víc, podívejte se na www.zonky.cz nebo na náš Facebook, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám