Hlavní obsah

Zkušenosti spojují! Markétě na nový život po rozvodu půjčili lidé

Paní Markéta prošla složitými peripetiemi kolem rozvodu i dělení majetku. Aby nemusela zůstat v holobytě, rozhodla se řešit situaci půjčkou na jeho nutné vybavení. Obrátila se na Zonky, službu, díky které lidé půjčují peníze lidem.

Zkušenosti spojují!

Článek

Tedy pokud to budeme brát popořadě, tak nejdříve se samozřejmě vydala do banky. Protože byla věrnou klientkou 20 let, vcelku automaticky ji napadlo požádat o spotřebitelský úvěr na nutné vybavení nového domova právě tam.

Jenže i přes dlouholeté stabilní zaměstnání v administrativě a fakt, že v minulosti si Markéta a její dnes již bývalý manžel u téže instituce vzali úvěr, který bez prohřešku, a dokonce s ročním předstihem splatili, ji banka odmítla. Proč? „Nelíbila se jim výše mého příjmu, nevěřili mi,“ krčí rameny. Markéta se ale nechtěla jen tak smířit s tím, že dokud nenašetří, bude sedět na podlaze, takže pátrala, co by mohla dělat dál. Nakonec jí poradil otec, který si už dříve na www.zonky.cz půjčil na podporu svého dávného cíle: postavit se na vlastní nohy.

Za pár hodin vyřešeno

„Nechtěla jsem se jen tak vzdát, a tak jsem na Zonky napsala. A i když vím, že jsou to jenom peníze, i tak musím říct, že ta zkušenost byla až dojemná,“ vzpomíná Markéta. Popsala ve stručnosti svůj příběh a na co potřebuje půjčit. A už během pár hodin se našlo dost lidí, kteří jí věřili a na potřebný obnos se společně složili! „Banka mě odmítla, ale tady jsem dostala dokonce tehdy nejnižší úrok 5,99 %!“ usmívá se. A nebyla to náhoda. Na rozdíl od banky analytici v Zonky spočítali, že by Markéta měla půjčku ze svého platu splácet úplně bez problémů. A taky že ano. Její dva jezevčíci se radují z nového gauče a Zonky jí přeje hodně štěstí v novém domově. Na nový začátek přece není nikdy pozdě.

Pokud jste se právě rozhodli půjčit si u nás nebo prostě jen chcete vědět víc, podívejte se na www.zonky.cz, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám