Hlavní obsah

Díky půjčce od lidí zvládnete snadněji i obří cíle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr je velkým fanouškem moderní techniky a má rád ostrý obraz. Jakožto ostřílený profesionál ví, že nejefektivnější způsob, jak svým zákazníkům demonstrovat výhody technických vymožeností, je nechat je na všechno si sáhnout. A tak se rozhodl vybudovat předváděcí studio. Pro lidi. A s jejich pomocí. O co jde?

Díky půjčce od lidí zvládnete snadněji i obří cíle

Článek

Už léta prodává projektory a vpravdě obří obrazovky, které díky rozlišení divákům nabízejí nadstandardní kvalitu a z promítání filmu, fotbalu nebo třeba i z fotek z rodinné dovolené udělají skutečný zážitek. A protože Petr ví, že o zážitku nemá cenu vykládat, ale je potřeba ho lidem zprostředkovat, rozhodl se vybudovat místo, kde by se zákazníci o kvalitě zboží přesvědčili na vlastní oči.

Lidé sobě

„Předváděcí studio stojí spoustu peněz. Chtěl jsem do něj pořídit pořádný projektor. Moje dcera se svým manželem si dříve půjčili přes www.zonky.cz a byli velmi spokojeni s úrokem i individuálním přístupem, kterého se jim dostalo,“ vysvětluje pan Petr. Zonky totiž nabízí lidem možnost půjčovat si peníze mezi sebou pomocí internetu. Propojuje investory a jednotlivce, kteří si chtějí půjčit. A protože banky v Česku jsou mimořádně drahé, Zonky funguje pro obě zúčastněné strany mnohem výhodněji. Lidem, kteří mají volné finanční prostředky a chtějí je rozumně zhodnocovat, nabízí tohle „komunitní financování“ vyšší úrok, než jaký by dostali na jakémkoli spořicím účtu. A lidem, kteří si peníze potřebují půjčit, zase dává nižší úrok než banky.

Za tři hodiny vyřízeno!

„Do banky jsem vůbec nešel. Ze zkušenosti vím, že tak výhodný úrok, jaký mi nabídli u Zonky, bych jinde nedostal. Na slovo své dcery hodně dám a ani tentokrát jsem chybu neudělal,“ raduje se Petr. A skutečně, jeho projekt získal důvěru investorů, a tím i celou potřebnou částku, během necelých tří hodin. Studio už je na světě a vítá své první zákazníky. A Petrovi se potvrdilo, co říkala dcera: Zonky půjčuje lidem. Levněji a s klidem.

Pokud jste se právě rozhodli půjčit si u nás nebo prostě jen chcete vědět víc, podívejte se na www.zonky.cz nebo napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám