Hlavní obsah

Šetřit dětem na budoucnost se vyplatí!

Komerční článek

Na budoucnost svého dítěte myslí každá z nás. Doplňkové penzijní spoření pro děti od ČS penzijní společnosti teď nabízí ideální příležitost, jak začít podporovat jeho první kroky do dospělého života už od plenek.

Ať už si Vaše ratolesti jednou vyberou jakoukoli životní dráhu, spořit jim na budoucnost se rozhodně vyplatí už teď.

Článek

„Čím asi bude, až vyroste?“ - tak zní asi jedna z nejčastějších otázek, kterou si většina maminek pokládá už od prvních krůčků svých ratolestí. Přestože budoucí kariéra Vašich dětí je ještě ve hvězdách (nebo v plenkách), neznamená to, že musíte počkat, než se budete moci podílet na jejich úspěšném startu do dospělého života. Právě naopak.

Od letošního roku je totiž nově možné sjednávat doplňkové penzijní spoření také pro nejmladší členy rodiny – a přesně s tímto druhem spoření nyní přichází

Od letošního roku je totiž nově možné sjednávat doplňkové penzijní spoření také pro nejmladší členy rodiny – a přesně s tímto druhem spoření nyní přichází Česká spořitelna - penzijní společnost. Dětem tak můžete začít střádat už od útlého věku

a jednou jim tak zcela jistě usnadníte vstup do dospělosti třeba příspěvkem na kvalitní vzdělání.

Doplňkové penzijní spoření pro děti od ČS penzijní společnosti má řadu výhod – především zde neplatíte za založení a zrušení účtu a jeho správným vedením můžete získat státní příspěvky až 2760 Kč ročně. V momentě, kdy Vaše dítě dosáhne 18 let věku, může si ihned vybrat třetinu vkladů, a to bez nutnosti spoření ukončit. Můžete tak podpořit plány svého čerstvě plnoletého potomka a zároveň mu spořit do života dál.

Výše takového příspěvku je samozřejmě vždy na Vás a je možné ji také libovolně měnit – stejně jako složení jednotlivých účastnických fondů, ve kterých úspory pro své dítě zhodnocujete. A výtečnou zprávou nejen pro všechny babičky a dědečky je také to, že na spoření může přispívat kdokoli z rodiny, třeba i mimořádným příspěvkem k narozeninám  nebo na Vánoce.

S ČS penzijní společností máte záruku solidního jednání a banky s tradicí - samozřejmostí je také garance Vašich vkladů, rozsáhlá síť ochotných poradců a nově také možnost vše zařídit online. Takovou menší třešničkou na dortu je poukázka na nákup v hodnotě 500 Kč do internetového obchodu Mall.cz - v případě, že pojištění stihnete sjednat

do 31. března 2016.

Otázku z úvodu tohoto článku tak můžete zatím v klidu nechat otevřenou - ale podílet se na tom, aby měl Váš potomek jednou vstup do dospělého života co nejsnadnější, se s doplňkovým penzijním spořením pro děti vyplatí už teď.

Výběr článků

Načítám