Hlavní obsah

Na JazzFestBrno se vrací Gregory Porter, zpěvák, který má pod čepicí

Novinky, jazzfestbrno.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jazz, funk, soul, R&B, gospel i akustický pop. To vše vkusně míchá Grammy ověnčený Gregory Porter, který si za rekordně krátkou dobu podmanil celý svět. Předloni beznadějně vyprodal i koncert na festivalu JazzFestBrno a teď se vrací na místo činu.

Grammy ověnčený zpěvák si za rekordně krátkou dobu podmanil celý svět

Článek

Fanoušci se na Porterův sametový baryton mohou těšit 8. března v Bobycentru, kde vystoupí v rámci festivalu JazzFestBrno.

„Gregory Porter míchá velmi vkusně a zábavně jazz s dalšími žánry, není tedy divu, že se z něj stal celosvětový fenomén,“ říká umělecký ředitel festivalu Vilém Spilka. Zpěvák, kterého svět nezná jinak než s pověstnou pokrývkou hlavy, představí v Brně skladby z připravovaného jarního alba. Návštěvníci brněnského koncertu tak uslyší novou desku naživo ještě před jejím vydáním.

Grammy ověnčený zpěvák si za rekordně krátkou dobu podmanil celý svět

Gregory Porter patří mezi nejzářivější hvězdy 15. ročníku JazzFestu Brno. Další vrcholy obstarají 11. dubna v Sono Centru Robert Glasper Experiment a 13. dubna v Bobycentru saxofonista Wayne Shorter. Vstupenky na koncerty lze zakoupit na webu Nejkoncerty.cz, v síti Ticketportal a v běžných předprodejích.

Výběr článků

Načítám