Hlavní obsah

Strčit hlavu do písku, to daně neřeší. Zkuste letos něco nového

Taky už se vám stalo, že jste neměli na zaplacení daní? Podle serveru ipodnikatel.cz se podobný problém každý rok objeví ve spoustě firem. A překvapivě velká část z nich zvolí nejhorší možné řešení a předstírá, že o žádných daních neví. Pštrosí taktika ale na finanční úřad moc nezabírá. Lepší řešení je čelit problému přímo.

Zonky.cz

Článek

Můžete bojovat o čas a sehnat si daňového poradce, díky kterému dostanete odklad do 1. července. Máte jistotu, že budete mít přiznání správně, ale nebude to zadarmo. A tři měsíce taky málokoho vytáhnou z bláta. Jistě nechcete firmu ždímat do dna, abyste dali dohromady peníze na daně. Spíš je mít rychle z krku a ještě kapku zainvestovat, když jdou trhy nahoru.

Všichni škudlí, vy investujte!

My v Zonky věříme na jednoduchá a férová řešení. I kvůli tomu jsme ostatně firmu založili. Podle nás je nejjednodušší řešit celý problém z jedné vody načisto. Půjčit si tolik peněz, abyste uspokojili finanční úřad a měli ještě rezervu na nějakou tu investici. A nemusíte se proto zaplétat s bankou, která na vás zrovna teď asi bude koukat skrz prsty. Půjčte si přes Zonky.

Jsme parta nadšenců, nemáme žádný drahý bankovní aparát. Půjčku vyřídíte online. Fungujeme na bázi sdílené ekonomiky a propojujeme lidi, kteří chtějí investovat momentálně volné peníze, a ty, kteří peníze právě potřebují. Koncept se rozjel v roce 2008 v USA, když po podvodech s hypotékami začala krize a prudce klesla důvěra v banky. Lidé rychle zjistili, že je vlastně ke spoustě věcí nepotřebují. Natož k předraženým půjčkám.

Nenechte se zahnat do kouta

Zapomeňte na každoroční paniku kolem daní. My se totiž nedíváme na to, že zrovna peníze nemáte. My věříme, že je zase mít budete, protože jste svou firmu jistě nepostavili z ničeho. Váš příběh je vaše hodnota. Jednou potřebujete půjčit, příště u nás třeba zase investujete. To je život a my to chápeme. Neřešte daně nebo půjčku, najděte si parťáka. Mrkněte na zonky.cz.

www.zonky.cz

Výběr článků

Načítám