Hlavní obsah

Na hory do zahraničí aneb Jak se nevrátit s dluhy

Komerční článekERV Evropská pojišťovna

Vydáváte se za sněhem do zahraničí? Nezapomeňte si přibalit cestovní pojištění! Za pár korun denně vám může ušetřit i stovky tisíc. Modrá kartička vám totiž stačit nebude.

Pojištění na hory

Článek

Cestovní pojištění na hory: Co by mělo pokrývat

Až si budete kupovat své cestovní pojištění, ujistěte se, že máte pojištěné jak léčebné výlohy, tak odpovědnost. Pojišťovna za vás zaplatí případné výlohy, ať už zraníte na svahu sebe či někoho jiného.

Tip: Neporovnávejte pouze maximální výši léčebných výloh, ale sledujte i další limity pojistného plnění jako například limity pojištění v případě úrazu, odcizení osobních věcí nebo druhy provozovaných sportů.

Pro většinu českých lyžařů je nejvhodnější pojištění na hory, které zahrnuje i převoz vrtulníkem ze špatně dostupných lokalit. Milovníci rizikových sportů a adrenalinu by si měli raději připlatit za pojištění Na maximum, které pokryje takřka všechny aktivity. Převoz vrtulníkem ze špatně dostupných lokalit si určitě ze svého hradit nechcete.

Neriskujte zbytečně a před odjezdem na hory si vždy sjednejte cestovní pojištění. Vyberte si prověřenou pojišťovnu, která se o vás spolehlivě postará. ERV Evropská pojišťovna se jako jediná specializuje na cestovní pojištění a zajistí vám v případě potřeby tu nejlepší péči.

Výběr článků

Načítám