Hlavní obsah

Vertikální soustruhy VLC v roce 2016: vynikající propojení funkčnosti a estetiky

Novinky, TDZ Turn s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I dobře zavedený a úspěšný produkt je třeba neustále vyvíjet a zlepšovat a výraz „tradiční dodavatel“, zdá se, v současnosti vychází z módy, protože nezaručuje to nejlepší. Přednost si zaslouží moderní design, kvalita a spolehlivost.

Původní provedení vertikálních soustruhů VLC

Článek

Rok 2016 znamená pro společnost TDZ Turn, s.r.o., významné výročí, kdy slaví 10 let od zahájení své činnosti. Vertikální soustruhy VLC si vydobyly za toto období výborné jméno a získaly svůj charakteristický výraz. Na základě získaných zkušeností, konkrétních změn v zákaznické poptávce i vývoji konkurenčního prostředí, je „Turn“ i tak nucen k dalšímu vývoji velmi dobře zavedeného produktu. Nutno říci, že je na to připraven. Aktuálně pouze teoreticky, v letošním roce však budou změny představeny i v praxi.

Koncept nového designu vertikálního soustruhu VLC

Cílem nového designu není pouhá změna vzhledu, ale také vylepšení funkcí a ergonomických vlastností. Současně musí být v rámci vývoje myšleno na cenu, která je obvykle až na prvním místě, aby produkt byl i nadále pro zákazníka zajímavý. I toto všechno si „Turn“ uvědomuje, a proto lze předpokládat výsledek, který přinejmenším zaujme. V každém případě se „tradiční“ zákazníci nemusejí obávat, že přijdou o původní verzi vertikálních soustruhů VLC, která i nadále zůstane pro své úspěchy v nabídce zachována.

Koncept nového designu vertikálního soustruhu VLC

Co lze tedy od nového designu očekávat? Například lepší přístup do pracovního prostoru a jednodušší ovládání, vylepšenou ochranu pracovního prostoru i vnějšího prostředí, větší výkonnost, modernější vzhled. Od obsluhy stroje až po generálního ředitele, každý by si měl přijít na to své. Na zákaznických dnech společnosti nebo na brněnském strojírenském veletrhu je na co se těšit.

Výběr článků

Načítám