Hlavní obsah

Chcete moderní dětské hřiště? Hlasujte a vyhrajte Rákosníčkovo hřiště pro vaše město!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem deset moderních, plně vybavených dětských hřišť s motivem Rákosníčka mohou vyhrát města, ve kterých se nachází prodejna Lidl. Která to budou, o tom rozhodnou jejich obyvatelé v celorepublikovém hlasování již od 1. února.

Rákosníčkova hřiště baví děti už v 59 městech.

Článek

Jak hřiště získáte? Hlasujte od 1. do 29. února na webu nebo na Facebooku společnosti Lidl a podpořte tak vznik nového hřiště právě u vás. Zároveň se můžete zúčastnit soutěže o ceny.

Podmínka je jediná: ve vašem městě či městské části se nachází prodejna Lidl a Rákosníčkovo hřiště jsme u vás ještě nepostavili.

Co to bude stát? Výstavbu hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun kompletně zajistí společnost Lidl. Poté jej předá městu.

Proč to Lidl dělá? Protože máme radost, když můžeme pro města, ve kterých máme prodejny, udělat ještě něco navíc. Protože nás těší, když můžeme přispět ke zdravému vývoji našich dětí.  A protože nás baví radost dětí, když jim hotové Rákosníčkovo hřiště předáme. Proto pokračujeme i letos a ke stávajícím 59 hřištím v hodnotě 88,5 milionu korun přidáme dalších deset.

Hlasujte a Rákosníčkovo hřiště může stát i u vás.

Hlasovat a sledovat průběžné výsledky hlasování můžete na webových stránkách projektu www.lidl-rakosnickova-hriste.cz. Naleznete zde i propagační materiály ke stažení.

Výběr článků

Načítám