Hlavní obsah

Dobrý trenér může ovlivnit dítě na celý život

Trénování dětí a mládeže je mnohdy velice náročná práce, které se u nás bez nároku na honorář věnuje několik desítek tisíc dobrovolníků. Virtuální operátor SAZKAmobil se proto rozhodl začlenit do své vánoční kampaně také pomoc mládežnickým trenérům.

www.milionovedarky.cz

Článek

Důležitost trenéra v začátcích sportování potvrzuje i úspěšná beachvolejbalistka Kristýna Kolocová, která se do kampaně SAZKAmobilu zapojila. „Dodnes si vzpomínám na svou první trenérku, která mě ke sportu nadchla. Možná bych se věnovala něčemu úplně jinému, kdybych ji nepotkala,“ směje se olympionička Kolocová. Její názory si můžete poslechnout v přiloženém video rozhovoru.

Trenéři dětských a mládežnických sportovních týmů věnují svůj volný čas a nezřídka i finance na výchovu budoucích sportovních hvězd. Virtuální operátor SAZKAmobil chce na tuto situaci poukázat a zároveň i konkrétním trenérům pomoci. Od 1. listopadu až do 31. ledna 2016 běží speciální kampaň SAZKAmobilu, během které odmění každý nákup SAZKA loterií nebo losů v hodnotě nad 300 Kč. Zákazníci se mohou těšit na praktické dárky v podobě 30minutových kupónů na volání (předplacená karta) nebo 30 bezplatných SMS do všech sítí (Šťastný tarif).

www.milionovedarky.cz

„Chtěl bych touto cestou všem dárcům moc poděkovat. Jen díky jejich štědrosti se podařilo během rekordně krátké doby vybrat desítky tisíc minut, které si mezi sebe rozdělí vybraní trenéři dětí a mládeže. Původním záměrem bylo zajistit všem roční volání zdarma, nyní se mohou trenéři těšit na dvojnásobnou porci,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a dodává: „Mimo volných minut navíc každý trenér získá 10 000 Kč od Sazka Betu na nákup vybavení.“

Příběhy trenérů a kompletní informace o vánoční nadílce SAZKAmobilu si můžete přečíst na stránkách www.milionovedarky.cz.

Výběr článků

Načítám