Hlavní obsah

Nesnili jste někdy o tom, že se z rutinního vysávání stane extrémně efektivní a pohodlná záležitost?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od vysavače samozřejmě očekáváme především schopnost důkladně vysát prach a nečistoty, přesto si úklid můžete dokonale užít. Nové vysavače Silence Force Extreme AAAA jsou účinné vždy a všude.

http://www.homeandcook.cz

Článek

Ekologické štítky, kterými jsou od září 2014 opatřeny všechny vysavače, slouží především nám spotřebitelům. Parametry jsou hodnoceny na škále od A do G, takže když se na scéně objeví vysavač s označením 4A, je jasné, že se jedná o skutečně prémiový produkt.

Nová řada Silence Force Extreme AAAA značky Rowenta v sobě spojuje pověstnou německou kvalitu a výkonnost s věhlasným francouzským designem.

Díky účinné hubici Deep Clean HeadTM si hravě poradí s úklidem jakéhokoliv povrchu – dvě z „áček“ symbolizují výjimečnou efektivitu na kobercích, které vyčistí skutečně do hloubky, i na pevných podlahách. Další „áčko“ si vysloužily v kategorii energetické účinnosti. Vysoce ekologický motor i při sníženém výkonu 750 W dosáhne maximální efektivity srovnatelné s modely o výkonu 2 200 W.

RO6477 s maxi a mini turbokartáčem, parketovou hubicí a kartáčkem EasyBrush na rukojeti

Unikátní systém filtrace zachytí více než 99,99 % veškerých vysávaných nečistot, což oceníte zejména v domácnosti s alergiky nebo domácími mazlíčky. Výstupní HEPA filtr je bezúdržbový a není třeba jej čistit ani měnit, takže se eliminují další náklady.

Hlasité monotónní hučení vysavače dokáže úklid pořádně znepříjemnit. Vývojáři v Rowentě proto nové přístroje vybavili odhlučněným příslušenstvím, díky kterému probíhá vysávání v extrémní tichosti, jejíž hladina se pohybuje dokonce pod úrovní běžné konverzace.

Výběr článků

Načítám