Hlavní obsah

Víte, na čem spíte? Poznejte tajemství správné postele a zdravého spaní

Novinky, JENA-nábytek, s.r.o.

Spánkem strávíme třetinu života, a přitom většina z nás spí na nevyhovující posteli. A přitom je už léta na trhu vynikající řešení, které je dostupné a prospěšné vašemu zdraví. Podívejte se jaké!

Víte, na čem spíte?

Článek

Kvalitní spánek je velmi prospěšný nejen našemu mozku. Naprosto zásadní je také pro naše záda. Problémy se zády primárně nevznikají pohybem nebo prací, ale právě během špatného sezení a ležení. Bolest zad, krku i hlavy se ve vyspělých zemích projevuje u více než poloviny populace. Je to dáno hlavně nekvalitní matrací, na které spíme. Naštěstí je tu už několik let jedno řešení, které ocení každý a přitom za něj nemusí dát hromadu peněz. Řeč je o systému Boxspring. O co se jedná?

Boxspring je postelový systém, který je známý především z lepších hotelů. Pokud jste někdy trávili noc v luxusním hotelu, pak určitě vzpomínáte, jak báječně se vám spalo. Boxspring je vysoká postel, jejíž tajemství spočívá v systému vrstev. Neobsahuje rám a pouze jednu matraci. Postel je v podstatě složena ze tří vrstev. Boxspring doopravdy pracuje s více matracemi najednou. Ty jsou poskládány na sebe a mají různé účely. Matrace jsou k sobě šikovně připevněny, takže nehrozí, že by ze sebe sklouzly.

Na posteli typu Boxspring ležíme na vysoce přizpůsobivé horní části zvané topper. Ta se maximálně přizpůsobuje tvaru zad a udržuje páteř ve správné poloze. Střed matrace je zodpovědný za správné rozložení tlaku a tvoří silnou oporu těla při všech polohách spánku. Spodní matrace je pružinová a zajišťuje perfektní stabilitu. Postel zároveň správně dýchá, takže je mnohem hygieničtější než běžné systémy, které zadržují nečistoty a pot.

Boxspring stojí za to. Jakmile ho jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít spát na ničem jiném. Prohlédněte si exkluzivní nabídku Boxspring postelí na e-shopu JENA-nábytek.

Výběr článků

Načítám