Hlavní obsah

Korporátní klienti berou odbornost a profesionalitu za samozřejmost, oceňují lidský přístup a dlouhodobé partnerství

Raiffeisenbank je dlouhodobým a spolehlivým partnerem velkých a nadnárodních firem s miliardovými obraty. O tom, co může banka těmto společnostem nabídnout a na čem staví svůj úspěch, jsme hovořili s Barbarou Tutass, ředitelkou divize Large Corporates.

Barbara Tutass, ředitelka divize Large Corporates

Článek

Co vše korporátním klientům nabízíte?

Zajišťujeme komplexní podporu a poradenství v oblastech financování, a to včetně strukturovaných, syndikovaných a exportních úvěrů, cash managementu a treasury. Jsme aktivní také na kapitálových trzích, snažíme se pro klienty hledat optimální kapitálovou strukturu a rozložení zdrojů.

Jak se odlišujete od konkurence?

Jsme zdravá, kapitálově silná a stabilní banka. Přes naši velikost jsme stále velmi flexibilní a schopni připravit individuální řešení šité na míru. Velký rozdíl vidím také v kvalitě našich zaměstnanců. Většina seniorních pracovníků působí v mé divizi deset i více let a jsou tak schopni s klienty utvořit stabilní, pevný a dlouhodobý vztah založený na vzájemné důvěře a spolupráci.

A pokud byste měla zmínit něco z produktové oblasti?

Zmínila bych hned několik sofistikovaných treasury řešení, která nabízíme lokálně i v rámci skupiny. Jsme aktivním clearingovým členem evropského komoditního trhu prostřednictvím European Commodity Clearing, kde jsme pro naše klienty schopni vypořádat jejich transakce. V posledních letech jsme rovněž velmi aktivní v exportním financování, při strukturování našich produktů se tak zaměřujeme právě na podporu našich vývozců.

Výběr článků

Načítám