Hlavní obsah

Tohle jsou nejlepší české dílny! Vyberte, která se stane dílnou roku!

Novinky, Plzeňský Prazdroj, a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímá vás, jak to vypadá v nejútulnější české dílně, nebo jak si kutilové ve svých dílnách umí udělat pořádek? Nahlédněte do největší galerie českých dílen, která vás přesvědčí o tom, že Češi jsou opravdovým národem kutilů.

Tohle jsou nejlepší české dílny! Vyberte, která se stane dílnou roku!

Článek

S nápadem porovnat kutilské dovednosti a nápady českých fachmanů přišla značka Velkopopovický Kozel, která dlouhodobě odměňuje všechny kutily za poctivou práci. V její soutěži Dílna roku se odvážilo porovnat svou zručnost s ostatními na dvě stě kutilů, kteří mohli své dílny a výrobky přihlásit celkem do pěti kategorií. Soutěží se o titul Nejútulnější dílna, Nejuspořádanější dílna, Dámská dílna, Nejlepší zlepšovák a Kozlí výrobek.

Porota, ve které zasedl známý moderátor kutilských pořadů Dalibor Gondík, editorka přílohy deníku Právo Dům a bydlení Hana Šmidrkalová a obchodní sládek Velkopopovického Kozla, Vojtěch Homolka, měla nelehký úkol vybrat 10 finalistů z každé kategorie. A co porotu nejvíce zaujalo?

„Nejvíce mě překvapilo, kolik se do soutěže přihlásilo kutilek. Z celkového počtu soutěžících to byla skoro čtvrtina,“ prozradil sládek Homolka.

O výhercích v jednotlivých kategoriích teď rozhodne široká veřejnost prostřednictvím hlasování na webových stránkách. Výherci se mohou těšit nejen na fachmanský balíček od Kozla, ale také na pořádnou odměnu v podobě piva na celý rok.

Chcete zjistit, jak to vypadá v dílnách českých kutilů a rozhodnout, který z finalistů se bude moci chlubit titulem dílna roku? Běžte na web www.dilnaroku.cz a hlasujte pro svého oblíbence.

Výběr článků

Načítám