Hlavní obsah

Tereza, 35: Loni jsem si napsala Ježíškovi o nová prsa a teď je mám

Komerční článekAsklepion

Tereza má dvě děti 5 a 10 let, a jak sama říká, s dětmi pro ni Vánoce dostaly zase nový smysl. Zdobila byt, chystala dárky, pekla cukroví a psala s dětmi Ježíškovi. Ale pak si uvědomila, že nějak zapomněla na své přání – zvětšení prsou.

Asklepion

Článek

Její prsa po několika letech kojení už nebyla tak pevná jako dřív. A tak si jeden adventní večer sedla a napsala dopis: „Milý Ježíšku, přála bych si manžela, který miluje má prsa tolik jako ten první večer tenkrát...“ Když pod rozzářeným stromečkem rozbalovala obálku v krásné zlatavé obálce, tušila, že uvnitř najde něco speciálního. Vánoční voucher Asklepion! „Tento voucher Vás opravňuje k absolvování zákroku modelace a zvětšení prsou na oddělení plastické chirurgie kliniky Asklepion,“ četla jako ve snu. Vrhla se manželovi kolem krku. Jak to dokázal takhle dotáhnout? Vymyslet nejlepší kliniku, nechat udělat milou poukázku a ještě to všechno utajit? Hned po svátcích se domluvila na konzultaci.

Vánoční vouchery Asklepion zakoupíte na recepcích kliniky nebo na www.asklepion.cz.

Plastický chirurg MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D. Tereze provedl modelaci povolených ňader a vložil silikonový implantát, který prsům vrátil objem. Dnes je Tereza opět pyšná na své tělo a Vánoce považuje za nejkrásnější svátky v roce. Darujte i vy letos o Vánocích zdraví a krásu se speciálními vánočními vouchery Asklepion.

Výběr článků

Načítám