Hlavní obsah

Existuje seznam prodejců ojetých vozů, kteří poskytují na svém webu prověření

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybrat si poctivý autobazar není lehké. Podle čeho se orientovat? Například podle toho, že se prodejce nebojí, že si zákazník prověří nabízené auto před koupí. Spolu s uváděním celého VIN kódu je to signál, že se chová k zákazníkům transparentně.

AUTOTRACER

Článek

Společnost Cebia, která se dlouhodobě zabývá prověřováním ojetých vozidel, připravila nový program Cebia Verify. Jeho cílem je zveřejnit ty prodejce, kteří na svých webech poskytují zákazníkům jednu z verzí prověření svých nabízených vozidel. Buď prodejce poskytuje na svém webu online prověření vozu v systému AUTOTRACER se slevou 100 Kč nebo uvádí u nabízených vozidel certifikát Cebia REPORT s výsledkem základního prověření vozu. V obou případech je tento prodejce uveden na seznamu prodejců ojetých vozidel. Tento seznam se tak stává přehledem prodejců, kteří se chovají k zákazníkům transparentně. Program je nyní nabízen prvním prodejcům ojetin a postupně budou osloveny všechny firmy, které v ČR ojeté vozy prodávají.

Prověření vozidla

Zákazník má díky programu Cebia Verify možnost si jedním kliknutím prověřit vybrané vozidlo ještě před tím než se vydá do autobazaru. Společnost Cebia tímto rovněž napomáhá řešení případů s neuvedenými kódy VIN nebo VIN neodpovídajícími inzerovanému vozidlu, nebo když autobazar inzeruje svá vozidla jako „prověřená od Cebia“ a přitom auta neprověřuje.

Prověření vozidla

Výběr článků

Načítám