Hlavní obsah

League of Legends zamířilo na plátna multikin

Online hra pro více hráčů League of Legends (LoL) patří mezi nejhranější hry v historii, v současné době ji aktivně hraje přes 40 miliónů lidí měsíčně a noví stále přibývají.

League of Legends v multikině CineStar Anděl

Článek

Hra League of Legends byla vytvořena společností Riot Games a žánrově se řadí mezi MOBA hry (Multiplayer Online Battle Arena). Každý hráč ovládá jednu postavu – šampiona a v týmu po třech nebo pěti lidech bojuje na jedné ze čtyř map proti nepříteli. Hra končí v momentě, kdy jeden z týmů zničí nepřátelskou základnu.

Milovníci hry po celém světě mají nyní jedinečnou příležitost vidět semifinále a finále světového šampionátu v pohodlí na velkém plátně ve vybraných multikinech.

Přímý přenos v České republice si můžou příznivci této hry vychutnat v Praze v multikině CineStar Anděl, kde proběhne semifinále i finále světového šampionátu LoL. Semifinále se koná 24. října od 14hod a 25. října od 16hod. Finále pak 31. října od 12 hod. Vstupenky jsou v prodeji a každý divák navíc obdrží tematický dárek s motivem League of Legends. Kapacita sálů je omezena. Více informací najdete ZDE.

Výběr článků

Načítám