Hlavní obsah

Nakupuji z domova a jsem v klidu

Novinky, Česká spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S dítětem v obchodě, to je peklo! Vytahuje z polic všechno, co je v jeho dosahu, a předvádí šíři svého hlasového fondu. Co nejrychleji vezmete to první, co vám přijde pod ruku, a pádíte pryč. To už mi naštěstí nehrozí. Většinu nákupů vyřídím z domu.

Nakupuji z domova a jsem v klidu

Článek

Po podobných výletech s dětmi na nákupy jsem si řekla dost!

V bance jsem si zjistila, jak fungují platby na internetu a jak jsou zabezpečené. Třeba že pro internetové platby si můžu nastavit nízký limit a když občas potřebuji koupit něco dražšího, jen limit jednorázově zvýším přes SERVIS24. Každá platba se navíc potvrzuje kódem, který mi přijde jako sms na můj mobil.

To by musela být opravdu velká smůla, aby mi ukradli kartu i telefon! V takovém případě si kartu samozřejmě nechám v bance hned zablokovat.

Při nákupu přes internet můžu zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit a prodejce mi za to musí poslat peníze zpět. To v obchodech většinou nefunguje - tam chtějí jen zboží za zboží a ne vždy je z čeho vybírat. Na internetu se dá navíc většina věcí sehnat mnohem levněji, od drogerie přes hračky až po elektroniku.

Nakupuji v klidu, levněji, bezpečněji a ještě mi banka pomůže s reklamací. Takže co víc si přát!

Výběr článků

Načítám