Hlavní obsah

Výstavba rezidenčního areálu Zelené město 2 pokračuje podle plánu

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydáte-li se v těchto dnech na pomezí pražského Jarova a Hrdlořez, můžete se na vlastní oči přesvědčit o postupu výstavby druhé etapy úspěšného rezidenčního projektu Zelené Město. A možná právě zde na vás čeká váš nový domov.

7 budov G až M je již zkolaudováno a jsou připraveny k okamžitému nastěhování

Článek

Rozhodnutí o pořízení nového bydlení vyvolává v mnoha rodinách nekonečné debaty o tom, jak skloubit pohodlí velkoměsta, kde je nejvíce pracovních příležitostí, potřebné infrastruktury a v neposlední řadě i zábavy, s příjemným prostředím, a to nejlépe uprostřed či v dosahu zeleně. Časy, kdy lidé houfně prchali do domků za hranicemi města, jsou ale pryč. Mnoho z nich přišlo na to, že i ve velkoměstě je možné bydlet v harmonii s přírodou, a přitom nepřijít o výhody městského života.

Míst, která tuto premisu splňují, není mnoho. Jednoznačně mezi ně patří projekt Zelené Město, jehož druhá etapa spěje ke svému brzkému dokončení. V únoru 2016 se budou kolaudovat domy C, D, E a F a poslední dva domy A a B se budou kolaudovat v únoru 2017. Stejně jako další rezidenční projekty zkušeného developera, firmy Daramis, nabízí Zelené Město 2 příjemné bydlení v zeleni, v tomto případě mezi dvěma velkými parky. V nabídce projektu je kvalitní bydlení od 1+kk až 4+kk. Více na www.zelene-mesto2.cz

Výběr článků

Načítám