Hlavní obsah

Pozor na lovce nehod! S odtahem nepojízdného auta vám na lince 1224 pomůže vaše pojišťovna

Novinky, Česká kancelář pojistitelů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud stojíte nad nepojízdným autem a přemýšlíte, co dělat, tak stačí zavolat na Linku pomoci řidičům 1224. Zde získáte asistenci nebo odtah v rozsahu sjednaném ve vašem pojištění vozidla. Využijete tak naplno služby, které máte předplacené.

Článek

Pokud zavoláte na číslo 1224, budete za pár vteřin spojeni s operátorem. Nahlásíte název pojišťovny, u které je auto pojištěno, případně si operátor tuto informaci sám vyhledá podle SPZ. Poté vás přepojí na smluvní asistenční společnost vaší pojišťovny, která na místo okamžitě vyšle pomoc a zařídí opravu nebo odtažení do seriózního servisu. A to vše v rozsahu sjednaném v povinném ručení či havarijním pojištění.

Úspora a ochrana před „lovci nehod“

Linka pomoci řidičům 1224 vám pomůže přivolat si spolehlivou pomoc a bez obav pak můžete u nehody odmítnout služby, které vám zde vnucují nikým nezvaní lovci nehod. Ti loví své oběti právě u dopravních nehod, kde vystresovaným řidičům vnucují zbytečné a nevýhodné služby, jež pak často pojišťovna nemůže uhradit.

Nonstop a bezplatně

Číslo 1224 je dostupné non-stop – 12 měsíců v roce, 24 hodin denně. Vlastní služba Linky pomoci řidičům je zdarma. Zaplatíte pouze svému telefonnímu operátorovi v průměru 3–5 Kč za minutu hovoru dle telefonního tarifu.

Výběr článků

Načítám