Hlavní obsah

Jaká je nejlepší obývací stěna? My to víme a chceme se o to podělit

Novinky, JENA - nábytek, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už máte dost nábytku z Polska? Máme pro vás jedinečnou šanci. Vybavte svůj domov dokonalou obývací stěnou od špičkového německého výrobce.

Obývací stěna Linea v bílé barvě, prosvětlí každý pokoj.

Článek

Často kolem sebe slýcháme, že nábytek je v dnešních dnech nekvalitní a nevyplatí se do něj investovat peníze. Stalo se z něj opravdu spotřební zboží, které můžeme za dva či tři roky vyměnit a nikomu to nepřijde divné. Naštěstí se i dnes najdou výrobci nábytku, kteří dělají svou práci svědomitě. Německá firma ArteM vyrábí nezaměnitelné obývací stěny. Řada Linea a řada Game jsou dotaženy k dokonalosti v každém detailu. Hrany jsou ostré a dokonce i lepidlo má barvu okolního materiálu, aby nikde nebylo vidět. Vše je vyrobeno z extrémně odolných materiálů, díky kterým zůstane obývací stěna dlouho jako nová.

Obývací stěna Linea

Každou obývací stěnu je možno si nakonfigurovat podle sebe. Vyberte si z velké nabídky jednotlivých barev a budete jedineční v každém ohledu. JENA nábytek nabízí i možnost koupit jednotlivé části. Všechno dohromady dává jasně najevo, že tyto obývací stěny patří k tomu nejlepšímu na trhu. Navíc stačí investovat jen jednou a po zbytek života se nemusíte o nic starat.

Obývací stěna Linea

Výběr článků

Načítám