Hlavní obsah

Vybíráte zahradní dlažbu? Víme, kdy je lepší dát přednost betonu před přírodním kamenem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Betonová zámková dlažba není jen nudným šedým materiálem na parkovištích před obchodními domy. Dnes nepoznáte, zda šlapete po luxusním přírodním kameni, nebo po jeho podstatně levnější avšak dokonalé kopii.

Betonové řešení pro celé Vaše krbové sezení

Článek

Imitaci kamene či dřeva umí též keramická dlažba, beton před ní však v řadě parametrů vítězí – má větší únosnost, je odolný proti solení i proti mrazu. Podívejme se na některé výrobky firmy CS-BETON. Jaké jsou další výhody betonu vedle dokonale imitujícího vzhledu, vysoké odolnosti a příznivé ceny?

Dokonalá imitace kamene CSB - CANTERA

Čistota bez údržby

Speciální přísady a následné úpravy zvyšují odolnost dlažby proti zašpinění. Ochrana CLEAN PROTECT PLUS od CS-BETONu není pouhou impregnací, která se lehce smyje.

Dokonalá imitace kamene CSB - CANTERA

Dokonalá imitace

LEGANTO je elegantní betonová dlažba, která nahradí kámen i keramiku. Přirozeně působí také „dlažební kostky“ GRANITO či dlažba CANTERA s nepravidelným tvarem kamene. Reprezentativní dlažba VIA TECH, která se skládá ze tří různě velkých kamenů, vás překvapí přijatelnou cenou a přitažlivými barvami.

Dokonalá imitace kamene CSB - CANTERA

Stavba i v zimě

Chcete-li mít na jaře na zahradě nové sezení, schodiště nebo třeba jen zídku, se systémem NATURBLOK můžete začít stavět i v zimě. A na rozdíl od práce s kamenem pokládku zvládnete sami.

Dokonalá imitace kamene CSB - CANTERA

Dokonalá imitace kamene CSB - CANTERA

Výběr článků

Načítám