Hlavní obsah

Unikátní rezidence .142 Radlická vyrostla v pražských Malvazinkách

Novinky, Real-Treuhand Reality s.r.o.

Společnost Real- Treuhand Reality & Development právě dokončila výstavbu svého jedinečného projektu .142 Radlická v Praze 5. Projekt nominovaný do 17. ročníku soutěže Best of Realty dělí od kolaudace už jen několik dní.

.142 Radlická

Článek

Ve spodní části budovy umístěné ve svahu mezi Malvazinkami a Radlickou ulicí vyrostly komerční prostory, které tvoří přirozenou akustickou a vizuální clonu pro výše položené byty. Projekt nabídne celkem 995 m2 kancelářské plochy třídy A a je ideálním prostorem pro menší a středně velké společnosti, které ocení netradiční design a perfektní dostupnost.

Rezidenční část zahrnuje 36 bytových jednotek - od menších 1+kk až po dvoupodlažní high-class mezonet s jacuzzi na terase.

Byty s výhledy na východní a západní stranu jsou velkými francouzskými okny spojeny se zelení ve svahu. Část bytů má také vlastní předzahrádky, jejichž kaskádový rytmus umožní budoucím majitelům pocit soukromí a vyhlídku do údolí. Na dominantní jižní straně budovy vznikly terasy, které zároveň slouží i jako sluneční clony.

Poloha projektu splňuje veškeré nároky aktivního člověka. Přímo před domem se nachází tenisové kurty a plavecký bazén, ve vedlejší budově je základní škola. Metro je vzdálené pouhých 5 minut.

Výběr článků

Načítám