Hlavní obsah

Nozomi, kráska z reklamy, miluje Jana Krause. Makamutosamo, říká

Novinky, Home Credit a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi jste si jí už všimli – reklama na Japonskou půjčku zaplavila Česko – a s ní i krásná Japonka jménem Nozomi Kiribuchi. Je jí 22 let a chtěla by se potkat s Janem Krausem.

Herečka Kiribuchi Nozomi

Článek

Jak jste se dostala do reklamy?

Příležitostné herectví mě baví odmala. Občas natáčím reklamy nebo se nechávám fotit. Nedávno mě oslovila jedna castingová agentura s nabídkou natočit reklamu na Japonskou půjčku. A tak se to stalo.

Žijete v Česku? Jak se vám tady líbí?

V Česku žiju od devíti let. Moji rodiče se narodili v Tokiu, ale v devadesátých letech se přestěhovali do České republiky, abychom se sestrou a bratrem mohli hrát lední hokej na profesionální úrovni. Přestože ctím své kořeny v Japonsku, Česko mám moc ráda a občas se cítím víc Češkou než Japonkou.

Ze všeho nejradši mám pana Krause a jeho show. Někdy bych se s ním chtěla potkat a dostat od něj pusu, ale to se mi asi nepodaří, protože jsem zatím nic velkého nedokázala (smích). Moje sestra ale už dokonce u pana Krause v Uvolněte se, prosím, byla.

Vzala jste si někdy půjčku? Nevadí vám dělat reklamu na půjčku?

Půjčky se snažím moc nevyužívat, ale když už, tak hledám takovou, která je výhodná a férová. Ano, do reklamy na půjčku se mi moc nechtělo, ale vzala jsem si pár dní na rozmyšlenou a podívala jsem se na to, jak to vlastně s půjčkami tohoto typu chodí. Japonská půjčka přitom úplně boří zavedená pravidla – je nejvýhodnější a nejférovější na trhu, a proto jsem přijala – Japonskou půjčku bych se nestyděla doporučit svým známým.

Podívejte se na televizní reklamu s Kiribuchi Nozomi

Výběr článků

Načítám