Hlavní obsah

Nová dimenze čistoty

Novou dimenzi čistoty otevírá toaleta Geberit AquaClean Sela. Vypadá jako běžné WC, ale ukrývá v sobě integrovanou sprchu zaručující jemnou, ale přesto účinnou hygienu.

Nová dimenze čistoty

Článek

Pocit dokonalé čistoty a přirozené svěžesti přináší toaleta Geberit AquaClean Sela. Přestože na první pohled vypadá jako jakékoliv běžné WC, ukrývá v sobě integrovanou sprchu a překvapí vás i řadou dalších důmyslných a nečekaných funkcí.

Toaleta vypadá jako běžné WC

Dokonalá čistota bez námahy

Perlivá toaletní sprcha vás omyje s velmi příjemnou intenzitou, zařízení nabízí až 5 úrovní tlaku vody. Teplý proud i jeho vlastnosti snadno ovládáte pomocí intuitivního dálkového ovladače nebo panelem pod víkem toalety. Díky rovnoměrným pohybům vodního proudu vpřed a vzad se důkladně očistí intimní partie. Rameno sprchy se před a po každém použití opláchne čistou vodou. Použití a ovládání toalety si můžete prohlédnout na videu

Podívejte se na novou dimenzi čistoty

Důmyslně elegantní

Návrhář a architekt Matteo Thun vsadil na jednoduchost. Toaleta Geberit AquaClean Sela je v nadčasovém a klasickém designu, který zapadne do jakékoliv koupelny. Sofistikované funkce, včetně sprchy, jsou skryty v keramickém těle WC mísy. Ta je navíc pokryta speciální vrstvou, která zabraňuje usazování vodního kamene a nečistot. Toaleta je vybavena anatomicky tvarovaným sedátkem a funkcí pomalého sklápění sedátka a víka.

Ovládání ukryté sprchy je jednoduché

 Ohleduplnost k životnímu prostředí

Toaleta odpovídá nejpřísnějším současným požadavkům na hygienu a design a šetří i životní prostředí. Díky provzdušnění sprchovacího proudu v integrované sprše zaručuje toaleta dokonalou očistu při nízké spotřebě vody. Funkce detekce uživatele pak zajišťuje ohřev vody až ve chvíli, kdy se k toaletě přiblížíte.

Více informací najdete na www.geberit-aquaclean.cz/sela

Vyzkoušejte Geberit AquaClean a vyhrajte luxusní wellness pobyt

Geberit rozšiřuje testovací zónu svých inteligentních toalet. Přijďte si k vybraným partnerům Geberit AquaClean mezi 1. 9. – 30. 11. 2015 vyzkoušet toaletu Geberit AquaClean a vyhrajte luxusní wellness pobyt v pětihvězdičkovém hotelu v Hluboké nad Vltavou.

Zdroj: Geberit

Výběr článků

Načítám