Hlavní obsah

Pohádkové bydlení v Marina Island: Synonymum krásy, pohodlí a luxusu vyrůstá na břehu řeky Vltavy

Komerční článekDaramis Development s.r.o.

Rezidenční projekt Marina Island představuje spojení atraktivního prostředí nacházejícího se na místě bývalého holešovického přístavu a maximálního komfortu. Je ideální volbou při hledání osobitého bydlení nebo jako výnosná investice.

Marina Island

Článek

Marina Island nabízí tři typy bydlení. Zatímco Townhouse v prvním patře připomíná prostornou vilu, do které se její obyvatelé dostanou jednoduše ze soukromé garáže, byty Penthouse v nejvyšším patře dokonale využívají velkolepé terasy umožňující výhledy na krásu Prahy.  Komfortní byty ve 2. až 11. patře poskytují pohodlí, které svým standardem převyšuje nabídku na trhu. Všechny byty v Marina Island mají prostorné terasy, byty Townhouse a Penthouse navíc přípravu na vlastní bazén.

Centrum města je doslova na dosah, ať už individuální nebo městskou dopravou. Zajímavou alternativou, jak si ozvláštnit celkem běžný den, je vyrazit do centra nebo na výlet po řece. Motorový člun zakotví přímo pod vaším domem, a tak už nic nebrání užívat si krásy plavby z paluby lodi.

Marina Island ale nabízí mnohem víc. Třeba odpočinek v privátním parku, reprezentativní společenské prostory pro setkání s přáteli či oslavy nebo fitness centrum.

Podrobné informace o Marina Island naleznete na www.marinaisland.cz

Výběr článků

Načítám