Hlavní obsah

Tajemství šetrné péče o prádlo odhaleno

Věděli jste, že můžete vyprat prádlo kvalitně a přesto šetrně? Tajemství je ukryté v aktivní pěně, která již při nižších teplotě aktivuje účinné látky v pracím prostředku. Poznejte technologii Eco Bubble®, jenž využívají pračky Samsung řady WW6000!

www.samsung.cz.

Článek

Odborníky oceňovaná technologie EcoBubble® vytváří z pracího prostředku, vzduchu a vody aktivní pěnu, která účinně odstraňuje nečistory již při nižších teplotách. Tam, kde jste běžně prali např. na 60°C, můžete nyní prát na 40°C se stejným výsledkem praní.

Pokud je oblečení velmi zašpiněné, přichází ke slovu nová funkce – BubbleSoak. Prádlo je nejprve namočeno do aktivní pěny, která až 30 minut působí na špínu, a teprve poté následuje klasický prací cyklus. I při použití nižších teplot nemají odolné skvrny žádnou šanci.

Pračky s vlastním rozumem a čistým moderním designem Crystal Gloss® nabídnou překvapivý výkon v boji nejen se špinavým prádlem, ale i s časem. V případě, že je prádlo zašpiněno jen lehce, můžete zvolit program Super Speed , který ho vypere rychle a efektivně již za 59 minut. Pračky Samsung v této chvíli vyperou největší množství prádla v nejkratším možném čase na trhu.

Pračky splní i specifická přání díky funkcím, jako např. super ekologické praní nebo outdoor program, speciálně vytvořený pro praní funkčního oblečení. K dispozici je rovněž speciální program na vlnu a paměťová ochrana, která chrání spotřebič před poškozením. V případě výpadku elektrického proudu pokračuje pračka v cyklu tam, kde byl přerušen.

Aby vám pračka sloužila dlouhá léta, doporučujeme po každých 40 cyklech využívat účinný samočistící program Eco Drum Clean. Ten zajišťuje ekologické a hygienické vyčistění vnitřku pračky bez použití chemických přípravků. Keramické topné těleso s dvojitou povrchovou úpravou snižuje usazování vodního kamene a tím prodlužuje životnost pračky stejně jako invertorový motor. Tento motor snižuje hluk i spotřebu elektrické energie a Samsung na něj poskytuje 10letou záruku.

Bezchybný výkon je vtělen do elegantního designu Crystal Gloss®, který „obyčejnou“ pračku povyšuje na ozdobu každé domácnosti. Dvířka pračky jsou technicky vylepšena a jejich madlo je nyní v pozici, která je nejpraktičtější pro snadné otevírání a manipulaci s prádlem.

Samsung pračky WW6000 disponují rovněž systémem Automatický Smart Check, který sleduje chyby, diagnostikuje problémy a poskytuje snadné řešení pomocí aplikace v chytrém telefonu. Tím ušetří nejen čas, ale především náklady, protože se vyhnete zbytečnému přivolání opraváře!

Více informací na www.samsung.cz.

Výběr článků

Načítám