Hlavní obsah

Z bohatého turisty žebrákem na dovolené. Připravte se na nejhorší

Novinky, Srovnejto.cz

Když to trochu přeženete s opalováním nebo dostanete na dovolené rýmu, dá se to v pohodě přežít. Co se ale může stát, když šlápnete na mořskou ježovku? Nenechte si zkazit zážitek z dovolené a připravte se na nejhorší.

Pozor na ježovku

Článek

Mořská ježovka je typická nejen pro Chorvatsko, ale narazíte na ní v Itálii, Turecku i v dalších zemích. Ježovka není ale jediné nebezpečí, které na vás na dovolené může číhat. Infekce, střevní problémy nebo i zranění vás mohou při návštěvě lékaře nebo pobytu v nemocnici vyjít až na 300 tisíc korun. A rázem je po dovolené.

 Nejčastější příklady z praxe

V některých odlehlejších krajích jako Egypt nebo Tunisko vás může čekat zdravotní péče na úrovni středověku. Navíc ještě velké množství papírování spojené se zdravotní péčí. Není proto divu, že základní součástí dovolené ostřílených turistů je především kvalitní cestovní pojištění, které vám umožní výrazně kvalitnější úroveň zdravotní péče za zlomek ceny, kterou byste jinak museli platit.

 Jak se nejlépe připravit na nejhorší?

Zranění, nemoc nebo třeba jen šlápnutí na ježovku se nelze zcela ubránit. Je ale možné se dopředu připravit na tato rizika. Nejpohodlnější cestou se dnes pro řadu turistů stává sjednání cestovního pojištění online.

 Rychlé a efektivní řešení na cesty

Neztrácíte čas obíháním pojišťoven a zjišťováním kvality či ceny jednotlivých pojistek. Stále oblíbenější jsou proto srovnávače pojištění, jako například Srovnejto.cz. Cestovní pojištění online srovnáte, sjednáte i zaplatíte během dvou minut a navíc můžete ještě výrazně ušetřit. Všechny dokumenty obdržíte ihned na e-mail a máte po starostech. Díky takovému zajištění vám popíchaný palec od ježovky nebo urgentní návštěva zahraniční nemocnice nezkazí ostatní příjemné chvíle vysněné dovolené.

Pohodová dovolená s on-line pojištěním.

Výběr článků

Načítám