Hlavní obsah

Účinná ochrana pro aknózní pleť před UV poškozením

Více než 80 % mladých lidí a 40 % dospělých žen trpí akné a nedokonalostmi pleti. Problematická pleť má specifické potřeby a je i více náchylná ke slunečnímu poškození. Proto značka Eucerin vyvinula speciální sluneční přípravky pro tento typ pleti.

Účinná ochrana pro aknózní pleť před UV poškozením.

Článek

"Ačkoliv mnoho lidí má pocit, že se jejich nedokonalosti díky UV paprskům hojí lépe a rychleji, je tento účinek krátkodobý," říká Anette Bürger zvýzkumu a vývoje Eucerin. Příčinou může být, že: „UV záření funguje tak, že stimuluje činnost buněk", dodává. „Dalším faktem je, že aktivuje tvorbu mazu a proces keratinizace. Nakonec se nedokonalosti vrátí, často v horší míře než předtím.“

Účinná ochrana pro aknózní pleť před UV poškozením.

Unikátní technologie Oil Control obsahuje látku podobnou aminokyselině, která pomáhá bránit přeměně mastných kyselin v kožní maz a výrazně snižuje jeho množství na povrchu pleti. Ultralehká konzistence udržuje pleť bez lepkavého pocitu a bez ucpaných pórů. Jedinečná kombinace tří zmatňujících pigmentů, které zároveň absorbují lipidy, poskytuje okamžitý zmatňující účinek a povrch pleti zanechává suchý a matný.

KAŽDÝ DEN A KDEKOLIV!

Eucerin® OCHRANNÝ KRÉMOVÝ GEL NA OPALOVÁNÍ NA OBLIČEJ OIL CONTROL SPF 30 a 50+ lze snadno začlenit do každodenní péče o problematickou, aknózní pleť obličeje.

Výběr článků

Načítám