Hlavní obsah

Navštivte nové Centrum vzorových domů v Praze

Komerční článekCANABA

Chcete si postavit nový dům, zajímají vás nejnovější trendy v oblasti moderního bydlení? V tom případě se vydejte do Nehvizd u Prahy a nenechte si ujít prohlídku největší stálé výstavy rodinných domů v ČR, která byla před několika dny otevřena pro veřejnost.

nové Centrum vzorových domů v Praze

Článek

Unikátní projekt centra vzorových domů, první svého druhu v ČR, je určen nejen pro potencionální stavebníky, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení. Návštěvníci si mohou detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení.

V novém centru je možné shlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod. Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a je svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.

Aktuálně v 1. dokončené etapě výstavby centra můžete navštívit 6 nových vzorových domů. Na své si přijdou jak mladé rodiny, hledající dostupný rodinný dům s cenou do 1,5 mil Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby, od bungalovu po moderní vícepodlažní vilu. V Centru nechybí ani letošní vítěz ankety DŮM ROKU 2015 – rodinný dům CLASSIC City. Plánovaná 2. etapa výstavby centra pak nabídku typů domů ještě rozšíří.

Součástí nového areálu je i Infocentrum, ve kterém odborníci poskytují užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru vhodného pozemku a typu rodinného domu, přes projektovou přípravu až po volbu financování stavby. Není bez zajímavosti, že kromě zajímavých informací a propagačních materiálů může každý zájemce o stavbu rodinného domu získat v centru zcela zdarma i projekt zvoleného typu domu.

V prostorách centra naleznete i prezentaci renomovaných dodavatelů a výrobců, kteří se na výstavbě centra podílejí, mezi nimiž nechybí mj. společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je také prvním z dodavatelů, který v centru prezentuje své domy.

Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Vstup je z ulice Lipová. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Více informací najdete na stránkách www.cvzd.cz.

Ideální tip na víkendový rodinný výlet.

Výběr článků

Načítám