Hlavní obsah

Vpusťte do domu jen slunce, které chcete. Žaluzie Lomax zkrotí světlo i počasí

Komerční článekLOMAX & Co s.r.o.

Jaro pomalu končí a s příchodem letních dnů do interiéru proniká stále více světla a slunečních paprsků. Právě v tomto období je třeba náš domov chránit vhodným zastíněním. Jedno z nejefektivnějších řešení přitom představují venkovní žaluzie.

Žaluzie Lomax

Článek

Hlavní výhody venkovních žaluzií spočívají zejména v jednoduché regulovatelnosti, poměrně nenáročné instalaci a vysoké efektivitě. Renomovaní výrobci garantují odstínění až 80 % slunečního záření. Kromě toho žaluzie snižují hlučnost a zamezují přehřívání interiéru.

„Ovládání je možné ručně nebo za pomoci motorových pohonů. Díky možnosti naklopení lamel v jakékoliv poloze stažené žaluzie lze dosáhnout maximální regulace dopadu světla. K ovládání žaluzie postačí pouze stisk tlačítka na dálkovém ovladači nebo krátké pootočení ovládacím kolečkem,“ popisuje Lubomír Valenta ze společnosti Lomax, která se zaměřuje na výrobu stínicí techniky.

Motorizované žaluzie, které jsou dnes nejžádanější, lze také doplnit o různé funkce a typy čidel. Sluneční čidlo brání přehřívání interiéru, čímž výrazně přispívá ke snížení nákladů na chlazení a vytápění budovy. Větrný senzor zase chrání žaluzie před poškozením v případě příliš silného větru.

Výběr článků

Načítám