Hlavní obsah

Co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek – a ušetřete

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni to známe – odkládat věci na později je jednodušší. Odkládat příležitost k úsporám se ale nevyplatí. Poradíme Vám, jak věci napravit a ušetřit.

RWE Česká republika

Článek

Chronické odkládání se vyplácí málokdy, zejména pokud odkládáte vyřešení výdajů v domácnosti. Udělejte první krok a zkuste se pořádně podívat na všechny položky, které každý měsíc platíte. Velkou část Vašich pravidelných výdajů budou určitě představovat poplatky za energie. Svoji útratu

v této oblasti ale můžete jednoduše snížit. Stačí věnovat pár chvil prozkoumání nabídky dodavatelů energií na českém trhu a vybrat si toho správného.

Mnoho dodavatelů sice nabízí zdánlivě výhodné ceny, může se ale lehce stát, že se ve Vašem vyúčtování objeví služby, které vůbec nevyužíváte. Někdy se také stává, že se propagovaná nízká cena vztahuje k časově omezené akci. Dobré je zvolit si pro elektřinu i plyn stejného dodavatele, protože se to obvykle vyplatí víc. Teď, když už víte, kde začít šetřit, není žádný důvod k odkládání.

Zajímat by Vás mohla nová nabídka RWE s produktem RWE OPTIMAL, který v případě plynu

i elektřiny garantuje každoroční snižování cen po dobu 3 let. Budete tak každým rokem šetřit víc. Navíc Vám RWE k nabídce plynu a elektřiny přidá i finanční odměnu až 2 000 Kč a zajímavý dárek – originální kuchařku s tradičními českými recepty od vybraných kuchařů, kterou dostanete zcela zdarma v kterémkoli Zákaznickém centru RWE. Podrobnosti najdete na www.rwezlevnuje.cz.

Výběr článků

Načítám