Hlavní obsah

Soutěž: Michal Hrůza hledá žáky do své recyklované kytarové školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škola v létě, to zní jako špatný vtip. Ovšem pouze do okamžiku, kdy je učitelem Michal Hrůza, místem konání jsou letní festivaly a jedná se o kytarovou školu. Toto lákadlo čeká na návštěvníky akcí, které jsou zapojeny do projektu Čistý festival.

Michal Hrůza povede kytarovou školu s parťáky z Kapely Hrůzy

Článek

Recyklovaná kytarová škola proběhne 5. června na Rock for People, 17. července na Colours of Ostrava a 25. července na festivalu Benátská! Možnost zúčastnit se získají kromě výherců soutěže na www.cistyfestival.cz ti návštěvníci letních festivalů, které přistihne tým Čistý festival v areálech třídit odpady. Na žáky pak budou v chillout zóně Čistý festival čekat kytary a pan učitel Michal Hrůza. Ten všechny naučí akordy hitů jako Bílá velryba nebo Budu ti vyprávět.

Projekt Čistý festival umožňuje třídění na festivalech již osm let

Během vyučovací hodiny budou na všech třech festivalech připraveny Zpěvníky Hrůzy, vyrobené na recyklovaném papíře. Z recyklovaných plastů budou také trsátka, která bude při své kytarové hodině používat a rozdávat Michal Hrůza. Právě plastů a papírů vytřídili návštěvníci čistých festivalů za osm let neuvěřitelných dvě stě padesát tun. Recyklovaný tříděný odpad se nyní vrátí zpět na festivaly a lidé si s ním užijí zábavu.

SOUTĚŽ: Vyhrajte již nyní místo v recyklované kytarové škole Michala Hrůzy na www.cistyfestival.cz

Projekt Čistý festival umožňuje třídění na festivalech již osm let

Výběr článků

Načítám