Hlavní obsah

Užijte si své těhotenství v pohodě

Novinky, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těhotenství patří v životě ženy mezi nejkrásnější období, ale co si budeme povídat, je to i stresující záležitost, doprovázená obavami, aby se miminko vyvíjelo a rostlo tak, jak má.

Využijte oblíbený program s názvem Manažerka mateřství

Článek

Pokud již máte své zkušenosti, tak víte, že se v tomto období hodí každá pomocná ruka, rada i opora. Proto nabízíme zajímavý tip, který vám pomůže prožít těhotenství v klidu a bez zbytečného stresu.

Jde o velmi oblíbený program s názvem Manažerka mateřství od České průmyslové zdravotní pojišťovny, díky kterému může získat každá nastávající maminka ve věku od 18 let příjemný příspěvek v hodnotě až 1000 Kč.  Ten může využít ve zdravotnických zařízeních na nadstandardní vyšetření nebo péči spojenou s těhotenstvím (která není hrazena nebo je jen částečně hrazena z veřejného zdravotního pojištění), kterou může být například prvotrimestrální screening (možné alternativy názvu: screening Downova syndromu, kombinovaný test) nebo epidurální analgezie.

Lákavá a neméně zajímavá je i možnost využití příspěvku na kurzy pro těhotné, plavání, těhotenské masáže nebo psychoprofylaktickou přípravu k porodu.

„Program Manažerka mateřství patří dlouhodobě k nejoblíbenějším preventivním programům. Každým rokem jej využívá několik tisíc našich pojištěnek,“ upřesňuje tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová.

Sleva na nákup chůvičky nebo setu monitoru dechu a chůvičky

Rodiče, kteří chtějí mít své miminko pod kontrolou i ve spánku, jistě uvítají, že u České průmyslové zdravotní pojišťovny mohou využít i výraznou slevu na nákup dětské chůvičky nebo setu monitoru dechu a dětské chůvičky. Tyto užitečné pomocníky při hlídání dětí si lze objednat přímo na webových stránkách www.cpzp.cz.

Protože těhotenství není jen o budoucí mamince, našli jsme v nabídce ČPZP něco i pro nastávající tatínky, kteří si nechtějí nechat ujít příchod svého potomka na svět. Jde o speciální program Otec u porodu s příspěvkem až 500 Kč. A že je o něj mezi nastávajícími tatínky zájem, o tom není pochyb.

Výběr článků

Načítám