Hlavní obsah

Canaba představuje novou Romanci 2015

Novinky, CANABA

ROMANCE je jedním z nejprodávanějších rodinných domů v ČR. Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, zařazuje do své nabídky její druhou generaci. Nová ROMANCE 2015 je ukázkou zdařilé kombinace klasické architektury a moderního nadčasového designu.

Romance

Článek

Prostor a pohodlí

Novou ROMANCI ocení nejen milovníci slunce a velkého vnitřního prostoru, ale zaujme také svým účelným dispozičním řešením. Kompaktní rozměry (zastavěná plocha činí 84 m2) umožňuje umístit dům i na menší parcelu.

Nová ROMANCE však poskytuje ohromné množství vnitřního prostoru, a to díky své unikátní konstrukci. Základní dispozice 4+1 poskytuje plochu 135 m2, přičemž nechybí úložné prostory ani praktická hobby místnost.

Více místa i více variant za nižší cenu

Nová ROMANCE nabízí nejen rozmanité řešení exteriéru, ale i variantní provedení vnitřního dispozičního uspořádání, díky kterému skýtá moderní a přitom cenově dostupné bydlení i pro opravdu velkou rodinu.

Individuální tvář domu si můžete doladit moderní pergolou, stylovým parkovacím stáním nebo si vybrat z nabídky garáží.

Co je ovšem nejdůležitější, cena domu se přes rozsáhlou modernizaci nemění a v provedení Na klíč si můžete ROMANCI 2015 pořídit již od 2,95 mil. Kč včetně DPH.

Stavte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní konstrukce umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je hotov za pouhých 16 týdnů.

Moderní technologie je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Vysoká kvalita všech použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu a CANABA poskytuje na konstrukci domu záruku 30 let.

Kvalita na vlastní oči

Novou ROMANCI 2015 si od 30.05.2015 můžete prohlédnout na vlastní oči v Nehvizdech u Prahy. Detailně se tak můžete seznámit s jejími vnitřními dispozicemi i kvalitou provedení. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz nebo na tel.: 844 02 02 02.

Výběr článků

Načítám