Hlavní obsah

Když Vás vypeče dodavatel energií, běžte tam, kde to s Vámi myslí vážně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvýšil Vám dodavatel elektřiny či plynu ceny? Naúčtoval Vám částky, u kterých není jasné, odkud se vzaly? Neodpovídá na Vaše dotazy? Je čas to změnit!

Když Vás vypeče dodavatel energií, běžte tam, kde to s Vámi myslí vážně

Článek

Firma, která si chce své zákazníky udržet, o ně musí samozřejmě pečovat. Přesto se i mezi dodavateli energií najdou dodnes společnosti, kterým jako by byl zákazník lhostejný. Nejprve ho nalákají na „výhodnou“ nabídku a poté už o něj nejeví zájem, vyjma období vyúčtování.

To RWE o své zákazníky skutečně pečuje. Nabízí totiž stávajícím, novým i znovu nalezeným zákazníkům nejen elektřinu a plyn s férovými podmínkami, finanční odměnu až 2 000 Kč nebo jistotu každoročního poklesu ceny, ale i pozornost pro všechny, kdo rádi vaří – originální kuchařku plnou tradičních českých receptů jako dárek. Kuchařku může získat každý docela zdarma. Stačí si stáhnout poukaz na www.rwezlevnuje.cz a předložit ho v kterémkoli z 36 Zákaznických center RWE po celém Česku. Všechny potřebné informace o nabídce kuchařky i cenách energií najdete na www.rwezlevnuje.cz.

Výběr článků

Načítám