Hlavní obsah

Nejmodernější technologie pro váš perfektně upravený trávník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi milovníky dokonalého trávníku, ale každoročně vás s prvními rašícími stébly začíná ničit představa běhání po zahradě se sekačkou? Pořiďte si robotickou sekačku, která všechnu práci udělá sama, a na vás následně čeká už jen zábava.

www.gardena.cz

Článek

Robotická sekačka Gardena R40Li, vhodná i pro velmi členité plochy, zvládne stoupání do 25%. Průběžně seká ostrými břity konečky trávy a drobné částečky nechává ležet na trávníku jako přírodní hnojivo. Poseká plochu o maximální rozloze 400 m2.

Sekačka se pohybuje nepravidelně, díky čemuž je trávník rovnoměrně posekaný a bez pruhů. Díky nízké váze nemusíte mít obavy z vyjetých kolejí. Denní sekání v různých směrech způsobuje, že je trávník hustý, protože nezažívá šok při sekání jednou za čas. Kolizní senzor umožňuje sekačce lehce se vyhnout překážkám a vámi nainstalovaná obvodová smyčka jí bezpečně určí, kde má sekat. Speciálně použité materiály umožňují bezproblémový provoz i za deště a individuální PIN-kód zajistí, že je výrobek pro ostatní nepoužitelný.

Gardena

Když je sekačka vybitá, sama se nabije v nabíjecí stanici. Vysoká bezpečnost provozu je zajištěna senzory náklonu a zvednutí a velkou vzdáleností mezi tělem sekačky a žacími břity. Využívejte proto bez obav všechny její výhody.

Více informací najdete na www.gardena.cz

Výběr článků

Načítám