Hlavní obsah

Vyhrajte s Raiffeisenbank poslední lístky na mistrovství světa v hokeji

Novinky, Raiffeisenbank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raiffeisenbank fandí hokeji, a proto přichystala nové webové stránky „RB hokej“, kde si všichni nadšenci ledního hokeje přijdou na své. Můžete na nich vyhrát vstupenky, najít rozpis utkání a také on-line sledovat průběh zápasů.

Vyhrajte s Raiffeisenbank poslední lístky na mistrovství světa v hokeji

Článek

Raiffeisenbank se ve všem, co dělá, inspiruje svými klienty. A protože my Češi jsme hrdý hokejový národ, stala se také Raiffeisenbank hrdým oficiálním sponzorem letošního mistrovství světa v ledním hokeji.

Soutěž o lístky

I když jsou vstupenky již vyprodané, máte stále možnost nějaké vyhrát. Na stránkách www.RBhokej.cz naleznete hru, ve které banka až do 30. dubna každý všední den odměňuje pět úspěšných soutěžících dvěma lístky na zápas v Praze. Lístky do Ostravy můžete vyhrát na facebookové stránce Raiffeisenbank.

Samozřejmostí je i zpracování aktivit z webových stránek do mobilní aplikace RB hokej. Tu si zdarma stáhnete do telefonů s operačním systémem Android i iOS a díky kódu, který v ní najdete, získáte výhodu v boji o lístky.

Vyhrajte s Raiffeisenbank poslední lístky na mistrovství světa v hokeji

České zápasy online

Stránka www.RBhokej.cz vám přinese také on-line zpravodajství ze zápasů českého národního týmu. Do role sportovního komentátora byl pasován hrdina reklamních spotů Raiffeisenbank, detektiv Artur, který bude psát své postřehy k jednotlivým zápasům.

Výběr článků

Načítám