Hlavní obsah

Pořiďte si s Wüstenrotem vysněné bydlení

Novinky, Wüstenrot - stavební spořitelna a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomýšlíte-li na nový byt či dům a nemáte dostatek vlastních peněz, nabízí se možnost hypotéky. Výhodné podmínky nabízí například Hypotéka na bydlení od Wüstenrotu s úrokovou sazbou od 1,84 % ročně.

Pořiďte si s Wüstenrotem vysněné bydlení

Článek

Nízká úroková sazba

Pokud plánujete nové bydlení a potřebujete si půjčit, vyplatí se využít Hypotéku na bydlení od Wüstenrotu s úrokovou sazbou již od 1,84 % ročně. Tuto rekordně nízkou sazbu si můžete zajistit na celých 9 měsíců dopředu. Když si nyní požádáte o hypotéku, můžete úvěr začít čerpat třeba až koncem roku.

Bez poplatků

V rámci akce Hypotéka zdarma neplatíte u standardní Hypotéky na bydlení ani poplatek za zpracování a poskytnutí úvěru ani za jeho správu.

Banka vám také neúčtuje žádné poplatky za čerpání či rezervaci úvěrových prostředků.

Pořiďte si s Wüstenrotem vysněné bydlení

Bez zbytečností navíc

U Wüstenrotu si k hypotéce nemusíte zakládat běžný účet ani sjednávat jiné produkty, jako například kreditní kartu, které nemají s hypotečním úvěrem žádnou spojitost.

Rychle a téměř bez papíru

Posouzení a zpracování žádosti o hypotéku probíhá online a vše jde tedy podstatně rychleji. Také nezbytné papírování se omezuje na minimum.

Informace nejen o hypotékách na­jdete na www.wustenrot.cz, kde si vše můžete spočítat z pohodlí domova.

Výběr článků

Načítám