Hlavní obsah

Vyhrajte v NH Car na Strahově nový vůz Škoda Fabia Combi do osobního vlastnictví

Novinky, NH Car, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední dubnový víkend máte díky společnosti NH Car v Praze na Strahově možnost během testovacích jízd s novým modelem Škoda Fabia rovněž vyhrát jeden vůz do osobního vlastnictví. A ještě zde bude k vidění přes 60 veteránů jedoucích rallye.

Škoda Fabia Combi může být díky NH CARu vaše

Článek

Škoda Fabia je Autem roku 2015 v České republice, a tak by si nikdo neměl nechat ujít možnost si tento automobil vyzkoušet na vlastní kůži. Tím spíše, když bude mít při troše štěstí dokonce možnost vyhrát Škodu Fabia Combi do osobního vlastnictví. Strahovský areál firmy NH Car se v termínu 24. – 25. dubna stane místem, kam by měl zavítat každý příznivce nových i starých automobilů – v rámci testovacích jízd s vozem Škoda Fabia zde bude probíhat i atraktivní Safety Show, během které si můžete vyzkoušet svou zdatnost v parkování podle pravidel mistrovství České republiky v parkování na přesnost. Samozřejmě o hodnotné ceny v kategoriích pro muže a ženy!

Kromě toho bude připraven i trenažér motocyklu, který nabídne příležitost si bezpečně vyzkoušet reakce při řízení pod vlivem alkoholu. Po oba dva dny bude NH Car rovněž hostit mezinárodní veteránskou rallye 7 Castles Trial, které se účastní přes 60 historických automobilů včetně vozů ze Škoda Muzea, jež budou k vidění vždy po dojezdu etap.

Výběr článků

Načítám