Hlavní obsah

Užijte si ty nejlepší slevy za pět let. Slevomat slaví narozeniny

Novinky, Slevomat.cz

Je to neuvěřitelné, ale je to přesně 5 let, co se na Slevomatu objevila první sleva. Oslavte s největším slevovým serverem narozeniny právě teď. Těšte se na opakování těch nejoblíbenějších zážitků. Každý den přibývají další.

Užijte si ty nejlepší slevy za 5 let. Slevomat slaví narozeniny

Článek

Proč nakupovat přes Slevomat?

Kromě toho, že ušetříte spoustu peněz, získáte mnoho dalších výhod.

Slevomat spustil nedávno kompletní hodnocení. To znamená, že pod každou slevou uvidíte pozitivní i negativní názory zákazníků. Uděláte si tak jasnou představu o tom, co nakupujete.

Cestujete rádi, ale nebaví vás rezervační systémy hotelů? Vyberte si dovolenou na konkrétní termín a nemusíte rezervaci řešit. Na Slevomatu najdete již celou řadu domácích a zahraničních pobytů, které se dají pořídit přímo na konkrétní datum.

Milovníci jídla ocení možnost on-line rezervace míst. Okamžitý přehled o volných kapacitách restaurace vám ulehčí plánování večeře s partnerem.

Nestíháte voucher z jakéhokoliv důvodu uplatnit? Propadl vám? Využijte refundaci voucheru a obdržíte zpět jeho hodnotu v kreditech. 

Nebyli jste spokojeni s vámi zakoupenou službou či zbožím? Zkuste garanci spokojenosti. V případě jakéhokoliv problému dostanete své peníze zpět. Užijte si nakupování bez rizika.

Prostě a jednoduše. Žijte bohatší život.

Výběr článků

Načítám