Hlavní obsah

KM BETA - Střešní systém šitý na míru

Komerční článekKM Beta a.s.

Betonová střešní taška KM Beta je vysoce pevná krytina přesného tvaru, jejíž životnost je při bezstarostné údržbě až 100 let. Díky této pevnosti lze vyrábět tašky větších rozměrů, což se projeví nejen v nižší ceně, ale i v menším zatížení střešní konstrukce.

Realizace střešní tašky KM Beta

Článek

Všechny druhy systému KM Beta splňují přednosti betonové střešní krytiny, jako jsou pevnost, dlouhá životnost, bezúdržbovost, nízká nasákavost, vysoká mrazuvzdornost a ucelený střešní systém včetně doplňků. Krytinu lze použít i na střechy se sklonem již od 12° do 90°.

Střešní taška KMB-BETA - barva černá úprava elegant

KMB BETA je betonová střešní krytina s charakteristickým profilem. Díky svým estetickým a funkčním vlastnostem se stala nejžádanější a nejpoužívanější taškou na trhu. Každý z pěti nabízených odstínů lze dodat v povrchové úpravě matné nebo lesklé.

Střešní taška KMB-BETA - barva černá úprava elegant

KMB HODONKA je betonová střešní krytina charakteristická dvojitou oblou vlnou a propůjčuje střechám domů punc elegance. Každý ze čtyř nabízených odstínů lze dodat v povrchové úpravě matné nebo lesklé. Špičkový materiál je základem vynikající kvality střešní krytiny.

Pro všechny druhy krytin je samozřejmostí 30letá záruka a prvotřídní povrchový ochranný akrylátový nástřik.

Střešní taška KMB-BETA - barva černá úprava elegant

Technické vlastnosti betonové krytiny ale k získání titulu královny střech nestačí. Za ten vděčí především své tvárnosti a estetickému vzhledu. Různé druhy a tvary vln krytiny podtrhují architektonický výraz střechy a šarmantně upozorňují na detaily. Nabídce dodává lesk široká barevná škála, která umožňuje sladit barvu krytiny s fasádou domu (cihlově červený, višňový, tmavě hnědý, černý a šedý).

Střešní taška KMB-BETA - barva černá úprava elegant

Více na www.kmbeta.cz

Více na www.kmbeta.cz

Výběr článků

Načítám