Hlavní obsah

Společnost BASF slaví 150. výročí

Novinky, BASF

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento rok probíhají ve společnosti BASF oslavy 150 let od založení společnosti. Kromě oslav a historické retrospektivy připravila BASF také globální program na téma energie, potraviny a život ve městě, na jehož vytváření se spolupodílejí i partneři.

Společnost BASF slaví 150. výročí

Článek

V rámci programu byla v září 2014 spuštěna internetová platforma Creator SpaceTM, která spojuje lidi po celém světě a umožňuje jim výměnu názorů na témata výročí a svou podstatou prezentuje strategii BASF „We create chemistry“.

Nápady a řešení, které z platformy Creator Space vyvstanou, budou inspirací pro další výroční akce, jako je Creator Space Tour, které v roce 2015 navštíví šest světových měst. Každá zastávka bude poskytovat prostor pro semináře, konference, soutěže či kulturní akce. V Ludwigshafenu, Chicagu a Šanghaji rovněž proběhnou 3 vědecká sympozia, na nichž se sejdou renomovaní vědci z nejrůznějších oborů.

Společnost BASF slaví 150. výročí

Jednou z lokálních akcí v průběhu oslav bude také roadshow s názvem Hřiště inovací navazující na soutěž Hrdinové budoucnosti pro střední školy. Jedná se o mobilní vědecké centrum a výstaviště BASF produktů, řešení a inovací s ohledem na trvalou udržitelnost. Roadshow navštíví celkem 8 evropských měst, v České republice se zastaví 28. - 29. května v Brně.

Výběr článků

Načítám