Hlavní obsah

Jak zatočit s kouřením pomocí e-cigaret?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestat kouřit je cílem mnoha kuřáků, ale ne každému se to podaří, ať už kvůli slabé vůli, nebo kvůli nefungujícím náhradám v podobě náplastí, žvýkaček a podobných systémů. Co když ale existuje způsob, který opravdu funguje?

Kvalitní a moderní e-cigareta VapeGear s clearomizéry

Článek

E-cigarety fungují

Nejspíš jste už někdy zkoušeli přestat kouřit a možná jste k tomu použili i různé náplasti a žvýkačky, které vám měly dodat potřebný nikotin. Je však dost dobře možné, že to vůbec nepomohlo a vy tak nadále kouříte.

Elektronické cigarety však skutečně fungují. Ať už se vám snažil kdokoliv namluvit cokoliv, studie, statistiky a zkušenosti zákazníků mluví jasně – elektronické cigarety jsou efektivním způsobem, jak přestat kouřit. Ovšem důležité je hlavně nepodcenit jejich výběr a nechat si poradit.

Nabídka je široká

Elektronických cigaret je hodně a liší se rozměry, výkonem a designem. Nemusíte se tedy bát, že by se nenašla ta pravá e-cigareta pro vás. Zkušení prodavači sítě prodejen VašeCigareta.cz vám pomohou v záplavě zařízení vybrat to skutečně nejlepší a nejvhodnější pro vaše potřeby.

Do začátku doporučujeme jednoduchou a spolehlivou e-cigaretu. Například www.vasecigareta.cz proto nabízí kvalitní sadu elektronických cigaret VapeGear. Součástí této sady jsou dvě kompletní elektronické cigarety s nejnovější generací clearomizérů, dvě kvalitní baterie a nabíječka s adaptérem. VapeGear sada se vyznačuje velice jednoduchým ovládáním, které si každý okamžitě osvojí, perfektní kouřivostí a moderním zpracováním.

Z čeho se skládá moderní e-cigareta Joyetech eGo One?

Máte-li však zájem o výkonnější e-cigaretu, VašeCigareta.cz nabízí i Joyetech eGo One – elektronickou cigaretu pro všechny. Tahle novinka vás překvapí nejen svými malými rozměry, ale také svou univerzálností. Pokud chcete obrovskou tvorbu páry, eGo One to umí. Potřebujete e-cigaretu, co bude simulovat kouření z klasických cigaret? I tohle eGo One zvládne.

Podstatná je síla nikotinu

Nejen e-cigareta, ale i náplň do ní je velmi důležitá. Se slabou nebudou elektronické cigarety příliš účinné a vy budete mít stále chuť si zapálit. S příliš silnou náplní vám zase nebudou chutnat a raději se vrátíte zpět ke klasickým cigaretám.

Co se náplní týče, na výběr máte nepřeberné množství příchutí od těch tabákových, přes ovocné, až po nápojové. Nejnověji pak v nabídce VašeCigareta.cz naleznete mimo jiné italské e-liquidy LIQUA Q se švýcarským nikotinem. Ty se vyznačují výraznou a dlouhotrvající chutí.

Z čeho se skládá moderní e-cigareta Joyetech eGo One?

Zvolte kvalitu

Určitě vyhledejte kvalitního prodejce. Zapomeňte na stánky, tržnice a aukční portály. Za kvalitou se vydejte do e-shopu nebo kamenné prodejny VašeCigareta.cz. Naleznete jich hned 13 po celé republice. Nejenže vám poradí zkušení prodavači, ale zároveň máte záruku originálního zboží a případného servisu a poradenství.

Pozor na časté napodobeniny kvalitních e-cigaret – na první pohled mohou vypadat stejně, ale rozdíl poznáte pouze při osobním používání. To samé platí o náhradních náplních (tzn. e-liquidu). Navíc přední firmy v odvětví e-cigaret neustále vyvíjejí novinky a během posledních několika let se princip a fungování elektronických cigaret dramaticky zlepšil.

Studie existují

To samé platí i o výzkumu elektronických cigaret. Jejich odpůrci vám budou tvrdit, že vlastně nikdo neví, co obsahují a co člověk vdechuje. To však není pravda. Dokazují to desítky výzkumů po celém světě, které svědčí o nezávadnosti e-cigaret. Už i v ČR proběhlo několik testů. Jasně se v nich ukazuje, že jedinou problematickou látkou v e-liquidech je nikotin. Zároveň ověření prodejci včetně VašeCigareta.cz jsou sdruženi také v rámci Komory elektronického kouření (KELK), která mimo jiné dohlíží na kvalitu prodávaného sortimentu.

Elektronické cigarety jsou moderní a bezpečný způsob, jak se zbavit závislosti na tabáku. Nejen, že ulevíte své peněžence, ale také svému zdraví. Přechod na e-cigarety navíc ocení i vaše okolí.

Výběr článků

Načítám