Hlavní obsah

Každá střecha je originál - vláknocementová střešní krytina Cembrit

Novinky, Cembrit a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novostavba nebo rekonstrukce, jedním z prvků, které velice významně ovlivňují vzhled, životnost i provozní náklady domu je střecha, její tvar, barva, materiál střešní krytiny i doplňky. Vyberte si to nejlepší řešení pro váš dům!

Cembrit a.s.

Článek

Vláknocementová střešní krytina Cembrit nabízí celou řadu výhod. Díky tomu si v širokém sortimentu střešní krytiny můžete vybrat takovou, která bude přesně splňovat Vaše požadavky. Jednoduchá údržba, mrazuvzdornost, stálobarevnost, odolnost proti exhalacím, nenasákavost, prodyšnost a také jednoduchá montáž hrají důležitou roli.

Je lehká

Vláknocementová střešní krytina patří k nejlehčím střešním krytinám na trhu. Je třikrát lehčí než betonové a pálené krytiny. V případě rekonstrukce tedy nezatíží starší krov, který by těžkou krytinu už nemusel unést. U novostaveb nemusí být krov díky použití lehké střešní krytiny tak masivní a při stavbě ušetříte zajímavou částku za materiál pro konstrukci krovu.

Je vyrobena z přírodních surovin

Vláknocementová střešní krytina Cembrit se vyrábí ve dvou závodech v České republice, v Berouně a v Šumperku, z čistě přírodních surovin. Mezi základní suroviny pro výrobu vláknocementu patří cement, minerální plniva, celulóza, netoxická organická vlákna a samozřejmě malé množství vody. Díky použití čistě přírodních materiálů jsou desky plně recyklovatelné a v souladu s trendem udržitelného rozvoje.

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

Není hlučná

Hlučnost je vlastnost, na kterou by dnes jistě nezapomněli mnozí investoři, kteří si na střechu vybrali plechové krytiny. V případě obytného domu je hluk od kapek deště dopadajících na střechu, který proniká do podstřeší obtěžující. Vláknocementová krytina Cembrit tlumí hluk dopadajících kapek.

Snadno se zpracovává

Střechy domů mají často složité tvary. Výhodou vláknocementové krytiny je, že se snadno tvaruje a díky tomu je možné ji snadno vyskládat i na různé vikýře a speciální tvary střech, které mohou být v případě betonové nebo keramické krytiny problematické.

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

Nabízí se v nejrůznějším provedení

Vláknocementová střešní krytina Cembrit se nabízí v široké škále tvarů a barev. Při volbě správného typu splní veškeré technické i estetické požadavky. Umožňuje montáž na střechu od sklonu 18° a v případě vlnité krytiny již od sklonu 10°.

Prodloužená záruka 30 let

U střešní krytiny je samozřejmě důležitá její životnost. Prodloužená záruka na šablony Cembrit je 30 let.

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

Výhodné ceny krytin s povrchem Dominant

Zajímavý rustikální vzhled, to jsou střešní šablony s břidličným povrchem. Jejich exkluzivní vzhled již není vyvážen vyšší cenou. Pro letošní rok jsme pro Vás připravili výrazné slevy na všechny typy skládané střešní krytiny s povrchem Dominant. Jejich cena se výrazně přiblížila cenám šablon s hladkým povrchem. Nemusíte tedy svojí fantazii a přání při volbě vzhledu střešní krytiny nijak omezovat!

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

K dispozici jsou veškeré doplňky

K vláknocementové střešní krytině Cembrit je také k dispozici kompletní sortiment doplňků jako jsou prostupy pro anténní rozvody, tašky pro odvětrání, stupačky a plošiny pro kominíky, sněhové zachytávače i výlezy na střechu. Jedná se tak o kompletní systém, který zajišťuje dlouholetou funkčnost střechy.

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

Společnost Cembrit, výrobce vláknocementové střešní krytiny, Vám poskytuje maximální servis. Kontaktujte svého regionálního zástupce, který Vám pomůže s výběrem nejvhodnějšího řešení.

Vláknocemetnová krytina Cembrit se dodává v široké škále barev.

Cembrit a.s.

www.cembrit.cz

www.cembrit.cz e-mail: info@cembrit.cz

zelená linka (zdarma) 800 162 489

Výběr článků

Načítám