Hlavní obsah

Hrubá stavba nového projektu bydlení Rezidence Na Hřebenkách je dokončena

Novinky, OPIDUM - reality a.s.

Na Hřebenkách v Praze 5 – na Smíchově, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí nedaleko parku Klamovka, úspěšně pokračuje výstavba a prodej nových exkluzivních bytů projektu Rezidence Na Hřebenkách.

Dokončení 4q/2015

Článek

Ve stráni strahovského kopce vedle parku Klamovka byla dokončena hrubá stavba nového projektu Rezidence Na Hřebenkách. K finálnímu vzhledu domu chybí již jen fasáda a zábradlí. I tak lze již obdivovat nadčasovou a funkční architekturu na první pohled dvou budov. Nicméně se však jedná o jednu v podzemí propojenou stavbu dále dělenou na 3 části.

Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. Většina obýváků je orientována na jih s výhledem na smíchovské údolí. Naopak většina ložnic využívá severního stínu. V podzemí je připraven dostatek sklepů a parkovacích míst.

Projekt je obklopen zelení. Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 minut vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

V současné době jsou dokončeny hrubé rozvody v sekci A a B, kde se provádí omítky. V části C se pracuje na rozvodech. Dokončení celé stavby je plánováno na konec tohoto roku.

Výběr článků

Načítám