Hlavní obsah

Marina Island

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láká vás bydlení u řeky, ale zatím jste nenašli projekt, který by splňoval vaše náročné požadavky a přitom nabízel atraktivní prostředí v blízkosti centra města s nádherným výhledem na řeku? Pak je Marina Island ideálním místem pro vaše bydlení.

Unikátní bydlení u řeky

Článek

Marina Island díky svému velkorysému architektonickému řešení, použitým materiálům, standardům provedení a praktickým službám pro jeho obyvatele splňuje vysoké nároky těch, kteří hledají kvalitu bez kompromisů. Vybrat si můžete ze třech typů bydlení.

Velkolepý prostor v Townhouse v prvním patře Marina Island dokonale evokuje bydlení v rodinné vile, zatímco Penthouse s vysokými stropy a prosklenými stěnami umožňuje pohled na město z ptačí perspektivy. Komfortní byty ve 2. až 11. patře poskytují pohodlí, které svým standardem převyšuje nabídku na trhu.

Život v Marina Island se nemusí odehrávat jenom v luxusním bytě. Soukromí naleznete v privátním parku a kondici si můžete udržovat ve fitness centru, které se nachází přímo v areálu. S rodinou nebo přáteli se můžete sejít v reprezentativních společenských prostorech, v nichž můžete uspořádat oslavu nebo grilování, aniž byste jakkoliv rušili vaše sousedy.

Výběr článků

Načítám